Totalt antall sidevisninger

fredag 1. januar 2010

Behandlings garanti

For at du skal kunne føle nytten av tankefeltterapi når du kommer til behandling, stilles det en behandlingsgaranti til din disposisjon. Når du kommer til første time vil du kunne erfare hvordan TFT virker. Når du har erfart virkningen vil du så være sikker på at du kan få hjelp via denne metoden og du kan da velge å gå videre med 5 behandlingstimer fordelt over ca 5 uker. Skulle ikke TFT innfri til dine forventninger etter første time, kan du velge å avbryte behandling og du betaler heller ikke for denne timen. Dette er din sikkerhet for at du ikke skal behøve å kaste bort penger dersom behandlingsformen ikke skulle virker på deg.

Hvis du så velger å gå videre med TFT behandling, betaler du 800,- pr time inntil du har hatt alle dine 5 behandlingstimer som er anbefalt. Årsaken til at vi benytter totalt 5 behandlingstimer, er for å få renset ut mest mulig av blokkeringer som lager problemer for oss på følelseplan. Noen ganger ser vi at enkelte blokkeringer kan løses raskere og vi vil trenge færre timer for ett godt resultat.

TFT er en energipsykologisk behandling som hjelper vår kropp til at vi kan få gjort noe med følelser som oppleves vanskelig. Under behandling fininnstiller vi på den problematiske følelsen, mens terapeuten banker lett på akupressur punkter som går mellom ulike energimeridianer i kroppen. Samtidig kan vi gjøre noe med gamle handlingsmønster, ved at ny tankemønster opprettes. Dette gjør at vi kan se nye muligheter og det skapes en en større bevistgjøring med endringer til ett mer positivt liv.

Ingen kommentarer: