Totalt antall sidevisninger

mandag 16. februar 2009

Usikkerhet

Usikkerhet kan være roten til ett følesesliv som leder til mye bekymring. Bekymringstanker har lett for å utarte seg og man havner i en negativ spiral av tanker som til stadighet dukker opp og som ofte sender oss rett inn i uønskede følelser. Til og med vår kropp reagerer når vi har levd i spenningstilstander over flere år. Ulike symptomer på kroppslige ubalanser kan da dukke opp og det er da vi bør reagere og søke å gjøre noe for at kroppen oppnår balanse igjen.

Når vi med Tankefeltterapi søker å rette opp i de følesesmessige problemene så ser veldig ofte at kroppen også kan friskne til igjen. Kroppen har en egen evne til selv å justere seg, slik at vi kan få ett velfungerende immunforsvar. Legger vi forholdene til rette er det i mange tilfeller flott å se hvordan kroppen respondere og får det bra igjen.

Veldig ofte lurer vi på om en behandlingsform vil kunne få en løsning på de problemer vi sliter med.

Når du kommer til Tankefeltterapi hos meg vil du få en garanti mot at du ikke kaster bort pengene dine dersom tankefeltterapi ikke skulle virke på deg. Som regel vil den første timen avklare dette og du vil kunne føle at det skjer noe med det følesemessige. Det er jo den som har det følelsesmessige probelemet, som også er eksperten på hva som er galt. Tankefeltteknikken blir dermed ett verktøy til å kunne skape den balansen vi er ute etter.

Ingen kommentarer: